Cellmaxx rangsang NK Killer Cells

Hari ini pakar perubatan dan saintis telah menemui cara lebih efektif dan telah berjaya merawat pelbagai jenis penyakit degeneratif seperti Stroke, Diabetes, Jantung, Kanser, Darah Tinggi dan sebagainya. Teknologi ini juga telah dibuktikan dan didokumentasikan di dalam jurnal jurnal perubatan seluruh dunia.

Teknologi tersebut adalah Teknologi Penghasilan Sel Stem Tubuh Badan Manusia.

Sel stem yang dihasilkan oleh tulang sum-sum merupakan sel sel asas yang akan membentuk apa saja organ badan kita samada sel kulit, sel otot atau sel saraf.

PENEMUAN AFA PERANGSANG SEL STEM

 

Pada 1998, sekumpulan Saintis di Amerika Syarikat menemui sejenis mikroalga liar yang dikenali sebagai Aphanizomenon Flos Aquea ( AFA ) di sebuah tasik di Klamath Oregon.

Ia adalah satu-satunya hasil bumi yang telah dibuktikan secara klinikal mampu menggalakkan semula penghasilan ” Ibu Sel” atau Stem Sel dan beberapa sel-sel penting lain seperti ” Sel Natural Killer ” (NK Cell) dari tulang sum-sum manusia secara semulajadi.

 

 

SEL PEMBUNUH SEMULAJADI

Para penyelidik di Hospital Royal Victoria, Kanada telah melakukan demonstrasi bahawa pengambilan Cellmaxx memberi perubahan segera dalam sel imun.

Menurut penyelidik, Cellmaxx menjadikan sel-sel pembunuh semulajadi ( NK Cell ) melakukan ‘rondaan’ yang lebih baik di seluruh badan untuk mencari dan membunuh sel kanser secara semulajadi.

 

KHASIAT YANG TERKANDUNG DALAM CELLMAXX

👍 PHENYLETHYLAMINE

– Membantu merawat penyakit Attention Deficit Disorder (ADD) dan Autism
– Mengatasi masalah kemurungan
– Meningkatkan konsestrasi dan fokus terutamanya dalam kalangan kanak-kanak
– Mengatasi masalah nyanyuk dan pelupa
– Meningkatan pengaktifan membran sel otak

👍 PHYCOCYANIN

– Menghalang pembentukan enzim inflamantori/keradangan
– Mampu merawat pelbagai penyakit seperti asma, gout, thyroid, sinus dan buah pinggang

👍 POLYSACCHARIDE

– Membantu penghasilan sil NK (Natural Killer Cell) sebagai benteng pertama melawan sel kanser dan virus di dalam tubuh.
– Membantu pergerakan dan penyerapan sel induk secara optima
– Menurunkan paras kolestrol dan membantu penyerapan nutrisi serta mengawal gula dalam darah

👍 L-SELECTIN LIGAND

– Membantu penghasilan dan pengaktifan sel induk daripada sum-sum manusia secara semula jadi bagi merawat tubuh daripada pelbagai jenis penyakit

97% daripada vitamin, mineral dan enzim yang terdapat dalam alga biru-hijau AFA adalah mudah diserap oleh tubuh badan manusia. Maka dengan itu, pesakit mudah mengalami penyembuhan secara semulajadi dengan cepat dan menakjubkan selepas mengamalkan Cellmaxx.

 

 

 

 

Ketika dunia terasa gelap dengan ujian berat, dengan kepercayaan pada Allah bahawa setiap penyakit ada penawarnya, mereka positif untuk cuba amalkan Cellmaxx . Mudah-mudahan ada harapan meringankan derita kesakitan. Pengambilan berterusan sangat digalakkan kerana tubuh akan perlahan-lahan membuat self healing. Selagi ada hayat, selagi itulah kita tidak boleh berputus asa untuk sembuh.

Cellmaxx selamat diamalkan sebagai supplemen penambah tenaga utk pesakit kanser .

Hubungi 012-9066432 – Pn Rob untuk dapatkan stok Cellmaxx.

, , ,

One Response to Cellmaxx rangsang NK Killer Cells

  1. Saadiah September 2, 2016 at 3:55 am #

    Sy nak cuba

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes