CELLMAXX

Apa itu Cellmaxx ?

produk penjanaan sel di asia pasifik

Cellmaxx ialah serbuk pracampuran ekstrak Aphanizomenon flos Aquae ( AFA ), Oligosakarida & Buah Pic.

Ia mampu diserap oleh tubuh manusia sehingga 95% dan mengandungi lebih 60 jenis vitamin, mineral, klorofil, asid amino, asid lemak perlu dan pelbagai enzim penting yang tidak dapat diperolehi secara menyeluruh dari produk-produk kesihatan lain di pasaran.

 

Penemuan Saintifik

Pada 1998, sekumpulan saintis di Amerika Syarikat menemui sejenis mikroalga liar yang dikenali sebagai AFA disebuah tasik Klamath, Oregon.

Ianya merupakan satu-satunya hasil bumi yang telah dibuktikan secara klinikal mampu menggalakkan semula penghasilan ” Stem Sel ” atau Sel Induk Dewasa dan beberapa sel-sel penting seperti Natural Killer Cell ( NK Cell ) dari tulang sum-sum manusia secara semulajadi.

Kesan Pengambilan Cellmaxx

Kajian menunjukan pengambilan CellMaxx ™ sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pembebasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Gree Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) badan sokongan sistem penyembuhan semulajadi dan membantu menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi.

AFA juga terbukti secara klinikal untuk menyokong pembebasan Natural Killer (NK) Sel untuk menghapuskan sel-sel bermutasi dan sel-sel kanser daripada formula khas body. Formula bioaktif AFA juga membantu memetabolismekan protein dan membantu menghapuskan sisa toksik menyokong badan dalam menentang patologi acuan, yis, kulat, dan virus.

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes